Врати за баня

  vrata-banq

  Направете своят избор на цвят, модел и брава при нас, заповядайте да разгледате нашата ексклузивна оферта и разберете повече. Отправяйки запитване към нашите специалисти, ще получите качествено обслужване, в което е включена предварителна консултация, касаеща Вашите настоящи нужди, професионален съвет, коя алуминиева врата е най-подходяща за Вашата баня и специално предложение, касаещо всички екстри, които може да изберете допълнително. Всичко това, плюс монтаж на новата алуминиева врата.

  Нашите консултанти имат дългогодишен опит и познават нуждите на своите клиенти. Те разбират, че за Вас банята е много повече от старт на деня. Усилията ни са насочени към подобряване на ежедневието. Всеки от екипът ни се стреми да предложи по-оптимални решения специално за Вас, нашите клиенти.

  Приемаме с уважение желанието Ви да получите повече комфорт и уют в собствения си дом. А когато говорим за баня, знаем че тези няколко квадратни метра трябва да носят удобство и настроение на Вас и близките Ви.

  Алуминиевата врата за баня е надеждно решение, което ще Ви осигури спокойствие и уединеност. Материалът, от който е изработена вратата е лек, в същото време здрав и сигурен. Размерите и видът на вратата са въпрос на Ваш избор, съобразен със спецификите на мокрото помещение. На практика Вие сте дизайнер на своята баня. Може да разчитате на богата гама допълнителни възможности, измежду които да избирате – брава, решетка, която да осигури нормална влага в помещението, цвят, съобразен с интериора на дома. Всички тези екстри са във Ваши ръце.

  Базовият модел на алуминиевата врата за баня е 265 лв, с включен монтаж. Потърсете повече информация и придайте нов облик на Вашето лично пространство! Добър старт на деня, добри резултати!