Гипсокартон

  gipsokarton
  БЪРЗО И ЧИСТО!
  В съвременното строителство широко приложение намира гипсокартона, което се обяснява с неговите качества. С него се работи бързо и чисто. Обикновено с гипсокартон се правят преградни стени, окачени тавани, както и облицовка на стени.

  Ако желаете да обновите стените във Вашия дом или да направите допълнително осветление чрез окачен таван – ние сме майсторите. Наш специалист ще Ви направи проект със съответната оферта.

  Професионалистите от нашата фирма имат достатъчно опит в поставяне и лепене на различните видове гипсокартон. Най-често за лепени на стени и тавани се използва обикновен гипсокартон. Той намира широко приложение в строителството поради достъпната цена и лесната обработка. С него може да се работи без значение на сезона. Позволява и изработка на различни декоративни елементи.

  За лепенето му използваме специални смески, зависещи от вида на гипсокартона.

  gipsokarton-2
  ПРАКТИЧЕН МАТЕРИАЛ
  За баня и помещение с повишена влажност има специален влагоустойчив гипсокартон, който съдържа силиконов слой.

  Монтажът на гипсокартон може да бъде на конструкция или чрез лепене. Начинът на поставяне оказва влияние върху цената на услугата. За лепене на гипсокартон използваме само качествени лепила, за да осигурим стабилно закрепване.

  Влагоустойчивият гипсокартон в баня монтираме на конструкция, защото лепенето не е така стабилно заради високата влажност в помещението. Тук има и някои доста сложни операции, свързани с облепване на тръбите (щранговете), за да се скрият и да се подобри дизайна.

  С изработката на окачени тавани от гипсокартон и облицоване на стените ние Ви предоставяме възможност да обновите изцяло интериора в помещението.

  Гипсокартонът е практичен строителен материал и при ремонт може да се свържете с нас, за да сътворим красота в дома Ви.