Зимни градини

  zimni-gradini-3
  ТВОРИМ КРАСОТА И УЮТ ЗА ВАС!

  Дългогодишният опит на всеки специалист от фирмата ни е свързан с това, да разбере, какви са основните нужди на нашите клиенти. Често те споделят, че липсата на природа ги подтиска и чакат с нетърпение почивните дни за да релаксират далеч от града. Трудно ли е да поканим зеленината и слънцето в дома си? Трябва ли да пътуваме километри, за да се докоснем до свежия аромат на цъфнали цветя?

  Зимните градини са решение за сивото ежедневие в града. Те са нашият „прозорец” към природата. Един час прекаран в зимната градина е като живителна глътка планинска вода. Защо да не си подарим това удоволствие.

  В дългият опит сме се сблъсквали с трудни и на пръв поглед невъзможни за решение казуси, но в изграждането на зимни градини, ние от ДИ-ЕЙ 11 сме специалисти.

  Плюсовете на зимната градина са няколко:

  • Приятно време, прекарано сред зеленина и уюта на собствения дом
  • Възможност да превърнем градският пейзаж, в нещо много по-приятно
  • Покачване стойността на имота (домовете със зимни градини са много по-скъпи)
  • Възможност да се сдобием с повече площ

  Функционалността е един от най-добрите плюсове на зимната градина може да е в града или в прикрепена към вилата Ви извън натоварения трафик, при всички положения тя открива ново пространство за хобита и почивка, в приятна компания.

  zimni-gradini-2
  ВИДОВЕ ЗИМНИ ГРАДИНИ
  • Зимната градина, прикрепена към къщата е допълнително пространство към основният дом. Дизайнът на постройката трябва да отговаря на стила на къщата и да е унисон с нейната архитектура. Тя може да бъде свързана към къщата чрез вътрешна врата, коридор или пътека. От Вас и пространството, с което разполагате може да направите мечтаната зимна градина, която ще съответства на Вашите нужди
  • Самостоятелната зимна градина носи топлината и настроението на постоянното слънцестоене върху себе си. Тя е отделен архитектурен елемент и изграждането й изисква проект, градеж и озеленяване. Зимната градина от самостоятелен тип е приятно място за почивка и приятно прекарване на времето с приятели.