Козирки и външни первази

  Заставаме зад комфорта на нашите клиенти

  kozirka
  КОЗИРКИ И ВЪНШНИ ПЕРВАЗИ

  Сигурност за дома, от вън и от вътре. Какво означава това? Когато искате да предпазите своето жилище от стичаща се вода, падащи предмети и природни явления, тогава поставяте защитна козирка и външен перваз над своята нова дограма. Ще предложим на Вашето внимание, качествени водоотливни алуминиеви материали, които надеждно ще защитят Вашият дом.

  За да бъдем по изчерпателни в отговора на въпроса – Защо ни е нужна козирка?

  На първо място, козирката е единственият механичен предпазител от дъжд, сняг и силен вятър, които има способността да пренася опасни за целостта на Вашият прозорец или тераса предмети.

  Друго преимущество на козирката и външните первази е, че те Ви осигуряват приятни моменти на наслада, под тяхната сянка. Също така, превръщат пространството под козирката в малка градина, която може да Ви донесе много цвят и настроение, приютявайки любимите Ви цветя и билки.

  Плюс на козирката е и нейната функция, при монтаж на последен етаж от жилищна кооперация. Би било нелепо да поставите нова дограма и да я оставите незащитена за дълъг период от време. Със сигурност това ще скъси живота й и ще Ви създаде нови, непредвидени разходи, с които ще се наложи да се преборите.

  Преимуществата, които козирката и външният перваз осигуряват за доста. На Вас остава избора, на нас реализацията на желаната козирка. Може да избирате цвят, модел и обща визия, а ние ще се погрижим за всичко останало.

  Експертите от ДИ-ЕЙ 11 ще Ви консултират за материал, качества, издръжливост. Ще се съобразят с индивидуалните Ви предпочитания и ще изготвят предложение, съответстващо на нуждите Ви. Размерът също е от значение. Желаейки по голяма площ, ще получите по голяма квадратура сянка и защита на пространството под нея. Имайте предвид, че индивидуалният проект ще Ви улесни във вземането на решение, ние от ДИ-ЕЙ 11 ще се погрижим да получите най-добрият сервиз, в замяна на доверието, което ни гласувате.

  koz-2
  koz-1