Комарници

  Заставаме зад комфорта на нашите клиенти

  komar1

  ЗАЩИТА И КОМФОРТ

  Защита и комфорт, това търсят нашите клиенти, в това вярваме ние!

  Когато говорим за човешкото здраве и сигурност , приоритетите ни се промененият. Поставяме на първо място грижата за човешкия живот на първо място. Без да влизаме в излишни медицински обяснения, ще споделим няколко факта. Причината за влошения жизнен стандарт е лошата хигиена, болестите и не добрата превенция от тях. Ако погледнем числата, ще се убедим в нуждата от своевременни мерки.

  В дългогодишния опит на фирмата влизат десетки случаи на предотвратени усложнения , предизвикани от опасни ужилвания на насекоми. Как го правим? Доверяваме се на единствената защита, която гарантира качество на живот – комарниците. Това е механична преграда, която осигурява спокойствие за всички жители на дома. От най-малките, изложени на повишен риск от зараза, след ужилване, до домашните любимци, които също често си патят от набезите на летящи насекоми. Комарниците са съвременен, абсолютно безопасен начин, чрез който осигуряваме преграда за неканени летящи посетители в дома. Поради начина си на поставяне и материалите, от които са направени те са абсолютно безвредни за човешкото здраве. Комарниците са предназначени за монтаж на врати, прозорци и отвори, през които може да нахлуе летящо насекомо. Те биват различни видове, според начина на монтаж и обслужване. Който и модел да изберете за защита от насекоми, бъдете сигурни, че ще спите спокойно и няма да се будите от звънтящия повик на някой комар, нахлул в стаята Ви.

  Когато говорим за защита, не може да не споменем и друг плюс на комарниците – те предпазват нас и близките ни от алергии и усложнения, причинени от полени. Ако не сте страдали от подобно заболяване, не чакайте първите симптоми, за да монтирате комарник на прозореца или балконската врата. Живеем в време, когато всяка разумна превенция е от значение за качеството ни на живот.

  Потърсете оптималното решение за защита от насекоми и полени при нас. Топлите летни вечери, ще бъдат изпълнени със спокойствие и семеен уют с комарниците, които ще се погрижат нищо да не обезпокоява почивката Ви у дома.

  komarnik-1

  ВИДОВЕ КОМАРНИЦИ

  • Ролетни за прозорец
  • Ролетни за врата
  • Врата-комарник стандарт
  • Врата-комарник лукс
  • Комарник на панти