Лепене на плочки и камък

  plochki
  НАЙ-ДОБРИТЕ ТЕХНОЛОГИИ
  Когато решите да обновите банята или плочките в кухнята, Вие може да ни се доверите. Ние сме екипа, който ще свърши всичко свързано с лепене на плочки на нужното ниво. Нашите професионалисти са с голям опит и разполагат със съвременно оборудване и инструменти, което им позволява да прилагат най-добрите технологии при лепене на плочки.

  Запознати сме с всички нови технологии, които позволяват качествено лепене на всякакъв вид плочки – фаянс, теракота, гранитогрес. Фугирането винаги е с високо качество, за да не се позволи на влагата да проникне между плочките.

  bania
  ИСТИНСКО ИЗКУСТВО!
  Естественият камък намира широко приложение в интериора и екстериора на жилища, сгради, градини под различни форми. В нашата фирма работят най-добрите майстори в работата с камък. Лепенето на естествен и изкуствен камък е истинско изкуство, което нашите професионалисти владеят до тънкост. За да се справят качествено с камъка, те разполагат с необходимото специализирано оборудване, което съчетано с техния опит допринася за създаване на красив интериор и екстериор.

  Предлагаме високо качество и достъпни цени. Нашето желание е клиентите ни да са доволни както от качеството, така и от предлаганите оферти. При желание да имате качествено залепени всякакъв вид плочки и камък, може да ни потърсете на посочените в сайта контакти.