Монтаж на дограма

  montag1
  montag2
  montag3
  montag4

  Монтажът на дограмата е изключително важен етап от целият ремонтен процес. Правилният монтаж е гаранция за здравината и дългият живот на Вашата нова дограма. Ние от ДИ-ЕЙ 11 знаем важността на този етап и прецизно подхождаме към тази задача.

  Отговорността е голяма. От една страна монтажа на дограмата е поверен от нашите клиенти към нас, от друга – стойността на новата покупка е значима. Знаейки това, когато монтираме нова дограма, се стараем да сме безупречни. Опитът ни показва, че успяваме.

  Процесът на кратко:

  • Поставяне на висококачествени профили
  • Монтаж с гарантирано качество
  • Монтаж в рамките на един ден
  • Изпълнение на сложни (нестандартни) проекти

  Монтажът на дограма има няколко важни етапа, които нашите специалисти спазват стриктно. Може да се доверите на техния опит и ще получите резултат, който ще надмине очакванията Ви. Стъпките са няколко и всяка от тях е важна сама по себе си. На първо място се измерват старите и новите прозорци. След това се демонтират старите прозорци и се пристъпва към разопаковане и подготовка на новата дограма. Следва самият монтаж. След като бъде завършен напълно монтажът, се запечатва новата дограма с полиуретанова пяна. За да облекчим Вашите грижи, работата ни не спира до тук. Ние извозваме до определеното за целта място старата дограма.

  Следим строго всяка една стъпка. За нас няма свършена работа, има перфектно свършена работа.

  След правилното монтиране на дограмата, НЯМА да срещнете проблеми като:

  • Появяване на плесен и мухъл
  • Образуване на конденз
  • Проблеми с отварянето и затварянето на даден прозорец
  • Пукнатини

  Дългите години опит ни позволяват да получим реална оценка за труда си. Можем с гордост да заявим, че умеем да работим добре. Доказват го и мненията на нашите клиенти. Сервизът и гаранцията, която получава всеки от тях е важна част от последващият етап на експлоатация. Не по-малко важен, от самия монтаж на дограмата. Ние сме до Вас във всеки момент, в който можем да помогнем с труда си.