Парапети

  Заставаме зад комфорта на нашите клиенти

  parapeti-3

  СИГУРНОСТ И ЕСТЕТИКА

  Парапетът – не просто архитектурен елемент!

  Историята на парапетът е дълга и изпълнена с естетика и дизайн. Няма език, в който думата парапет да няма свой аналог. Защо е така? Защото ролята на парапета е жизненоважна за всяка сграда. Тя не е просто елемент от общата фасада или красив завършек на стълбището. Функцията на парапета е да пази и охранява човешкия живот. Именно за това, поставянето на парапет е важно и в никакъв случай пожелателно интериорно решение.

  Парапетът е необходисмост.

  Ние знаем това и се стараем да предложим разнообразие и функционалност в едно. Нашите клиенти се обръщат към нас с честия въпрос – какво да избера? Кой парапет е достатъчно солиден за да предпази мен и близките ми, на какъв материал мога да се доверя, така че да спя спокойно, знаейки, че най-малките тичат и играя из целия дом?

  Парапетът е преграда, която осигурява защита между две нива – високо и ниско. Парапетите са вътрешни – в самата сграда и външни- пред самата сграда. Според това, къде се монтира парапетът се подбират две основни негови характеристики. Здравина на материала от който е изпълненен и устойчивост на експолоатация и външни природни влияния. Имайки предвид, каква функция искате да изпълнява парапета, екипът от специалисти на ДИ-ЕЙ 11 ще Ви посъветват какъв вариант да изберете.

   

  parapeti-1

  ВИДОВЕ ПАРАПЕТИ

  • желязни – ковано желязо
  • алуминиеви с възможност за прахово боядисване
  • алуминиеви комбинирани със стъкло
  • иноксови със стъкло

  Разнообразието е голямо. Предлагаме парапети от следните материали: желязни – ковано желязо; алуминиеви с възможност за прахово боядисване; алуминиеви комбинирани със стъкло; иноксови със стъкло. Консултирайте се с нашите експерти и се доверете на техният опит. Материалът е основното нещо, с което е добре да се съобразите при избора на подходящ парапет.

  Друг елемент на парапета е неговия дизайн или общия стил на изпълнение. Тук изборът също е неограничен. Може да разгледате парапети изработени от нас, в различен стил и да подберете, това, което най-силно се доближава до вкуса и изискванията Ви.

  За да сме надеждни партньори за нашите клиенти, работим и с модел предоставен от тях. Така, това което те желаят и за което мечтаят, ще бъде реализирано от нас, точно във вида, който си представят.

  Вървим ръка за ръка, с хората, които са ценни за нас – нашите клиенти!