Первази

  Заставаме зад комфорта на нашите клиенти

  pervazi-3-
  ВЪТРЕШНИ И ВЪНШНИ ПЕРВАЗИ

  Первазът е хоризонтална дъска, която се поставя в основата на прозореца под рамката на дограмата и се захваща за долния край на касата посредством винтове. Предназначен е да покрива ръба на стената от вътрешната или външната страна. Вътрешният перваз е предназначен да спира стеклата се вода от конденза по стъклата. Произвежда се от устойчив PVC материал, със здрава повърхност, профилирана обемна форма, с много кухи камери, чрез които се постигат изключителни изолационни качества, превъзхождащи естествените материали. PVC первазите са лесни за поддръжка и почистване. Външният перваз спестява обработването на зида отвън с теракот, мрамор или с други строителни материали. Изработен е от алуминий. Предлагаме го в бял цвят и имитация на дърво или в персонален вариант – прахово боядисване с цветове от каталога по RAL. Външният перваз може да бъде с различна ширина, в зависимост от ширината на стената.

  pervazi-2
  УШИРИТЕЛНИ ПРОФИЛИ

  Уширителите са PVC профили със специално предназначение. Използват се за удебеляване/разширяване на касата на PVC дограмата. Направени са така, че да могат да се сглобяват с касата достатъчна здраво и плътно, без да прониква въздух и влага през мястото на сглобката. Допълнително се свързват и с монтажни винтове. От сечението им се вижда, че вътрешното пространство е разделено с преградни стени, които създават въздушни камери за по-добра изолация. Имат широк спектър на приложение – използват се вместо трегер над прозорци, при окачени тавани, при остъкляване на тераси. Уширителните профили имат различни размери и се предлагат в цветово разнообразие.

  Вярваме, че всеки детайл е важен. Вътрешните и външни первази, са тези довършителни елементи, които осигуряват перфектна визия и надеждна опора. Уширителните профили, също са тази брънка от цялата машина, които карат къщата да заживее собствен живот, с неподправен дизайнерски почерк. Нищо не е за подценяване, когато говорим за комфорта на Вашия дом. Ние държим на това.