Плъзгащи врати

  Заставаме зад комфорта на нашите клиенти

  Търсим функционалност, търсим повече площ. Решението е лесно и достъпно. С плъзгащи врати всеки квадратен метър се превръща в свободна площ. Когато търсите оптималност и практичност, монтирането на плъзгащи врати е Вашият вариант. Ще успеете да спечелите повече пространство, да подредите по-функционално мебелите и да доставите естетическа наслада за окото. Няма да прескачате мебели, няма да се борите с преместване, няма да променяте нищо от съществуващия интериор във Вашето жилище. Ще останете учудени от възможността да преобразите жилищната площ с минимални усилия. Резултатът е гарантиран.
  Плъзгащите врати са съюзник в борбата за повече място, повече пространство за релакс и щури детски игри, повече комфорт и уют, там където всеки сантиметър е важен. Ние от ДИ-ЕЙ 11 ценим Вашите нужди и се стараем да предложим функционални решения за Вас и близките Ви.

  vrati-2
  АЛУМИНИЕВО ПЛЪЗГАНЕ

  Изработва се от алуминиеви профили с прекъснат термичен мост ETEM E1600 и алумил. Предлагаме разнообразни конфигурации от алуминиево плъзгане , с едно, две или три крила. Може да избирате между плъзгане на двойна, тройна или четворна релса.
  За нас няма невъзможни неща!

  vrati-1
  СИСТЕМА ЗА ПЛЪЗГАНЕ ТИП “ФОЛКСВАГЕН”

  Избирайки плъзгаща врата тип „Фолксваген” Вие купувате спокойствие, тишина и уют. Този тип врата плътно прилепва към крилото на касата, задържа топлината в пространството и не позволява нищо да обезпокоява почивката Ви у дома. Тази система за плъзгане се изработва от 3,4 и 5 камерен PVC профил. Специалният обков е пригоден за монтаж върху стандартни PVC профили, което прави системата изключително икономична.

  vrati-3jpg
  ПЛЪЗГАНЕ ТИП “ХАРМОНИКА”

  Доверете се на нашият избор като професионалисти – Siegenia. Това е най-добрият обков за врати и прозорци със сгъваеми крила – тип “Хармоника”. Позволява реализирането на дограма с много голяма ширина. С този тип плъзгаща врата, леко и безшумно ще отваряте и затваряте крилата.
  Широчина на крило: макс. 0.9 м. Височина на крило: макс. 2.36 м.
  Тегло на крило: макс. 80 кг.