Подова замазка

  Основна цел на подовата замазка е да изравни и подготви пода за следващите действия, да се даде нужния наклон и се оформи посоката на отводняване. Има различни видове подова замазка в зависимост от използваните материали.

  Цименто-пясъчната замазка намира най-широко приложение. С нея се изравняват основите от бетон,тухли или камък когато разликата в нивото е по-голяма. Изравняванено създава условия за поставяне на крайното покритие от теракот, гранитогрес, ламинат или друг вид.

  Не трябва да се забравя, че циментовото покритие осигурява устойчивост на органични разтворители, минерални масла.

  При необходимост от подова замазка нашата фирма ще Ви предложи най-подходящата по вид и състав. Правим и саморазливни подови замазки, които могат да бъдат дебелослойни и тънкослойни в зависимост от обекта. Основно се прилагат при по-специфични изисквания като дебелослойните се използват за отстраняване на по-големи неравности.

  pod-1
  Саморазливните подови замазки са с различен състав и за всеки конкретен случай ние ще Ви предложим най-подходящия вид. Със саморазливните замазки се постига идеално хоризонтално подравняване на пода.

  Спазване съотношението при всяка подова замазка е отговорна задача, защото всяко нарушение води до образуване на шупли и напукване в бъдеще.

  Нашата фирма е отговорна към състава на всеки вид подова замазка и професионализмът ни позволява да се справим на отлично ниво. Машинното полагане на замазката има редица предимства – кратки срокове, малко шум и прах. Фирма ДИ-ЕЙ 11 разполага със съвременни машини и опитни професионалисти и това ни позволява да се справим с подови замазки както в жилищни, така и в стопански и административни сгради.

  За връзка с нас можете да ползвате посочените контакти и да получите нужната Ви консултация.

  pod-2