Ремонт на баня

  remont-bania-2
  НУЖДА ОТ РЕМОНТ!
  Вашата баня има нужда от ремонт и Вие желаете напълно да я преобразите – потърсете ни! Наш специалист ще ви посети за да изслуша желанията Ви и да получите консултация за всичко, което се касае до ремонта на банята.

  Много е важно да се знае точното разположение на вана, душ, мивка, както и тоалетното гърне, ако няма самостоятелна тоалетна.

  Професионалистите от нашата фирма ще се справят с всичко – къртене на плочки, изхвърляне на строителните отпадъци, лепене на нови плочки за стена и под, монтиране на санитарни принадлежности. Ако водопроводните тръби са стари, ще се заменят с полипропиленови.

  Можете да изберете вида на плочките, а лепенето е наша задача. Разнообразието от разцветки и форма на плочки е голямо, което позволява да се направи подходящо съчетаване на цветовата гама между стени и под.

  remont-bania
  ПОСТАВЯНЕ НА ПЛОЧКИ
  Плочките трябва да отговарят и на редица изисквания: влагоустойчивост, екологичност и лесно да се почистват. Керамичните плочки са класика и отговарят на тези изисквания.

  Поставянето на фаянс, теракота, гранитогрес – всичко това е в ръцете на нашите професионалисти. Майсторите от нашата фирма ще се справят перфектно с обръщане на прозорци и врати, лепене на фриз, монтаж на подови сифони, оформяне на ревизионна вратичка.

  Ще се направи хидроизолация под плочките, което е гаранция за качествен ремонт.

  След лепене плочките се фугират със смес, която предпазва от проникване на вода през фугите. Когато се приключи с направата на борда, се монтират санитарните принадлежности.

  Ние реализираме Вашите идеи – потърсете ни!

  ЦЯЛОСТЕН РЕМОНТ НА БАНЯ
  • Кърти чисти извозва
  • Смяна на ВиК
  • Хоросанова мазилка ( хастарна )
  • Облицовка с гипсокартон
  • Различни окачени тавани – растерни, с пвц ламперия, с дървен сачак, с гипсокартон, хънтър дъглас и др.
  • Лепене на плочки
  • Монтаж на санитария