Щори

  Заставаме зад комфорта на нашите клиенти

  6tori

  ФИНАЛЕН ЩРИХ

  Когато трябва да сложим финалният щрих, купуваме щори!

  Опитът и чувството за естетика винаги ни водят напред. Ако искаме да завършим една картина, нужно е да поставим финален щрих. Ние от ДИ-ЕЙ 11, знаем колко важно е клиентът да види изцяло завършен домът на своите мечти и да се наслади на комфорт и уют в пространството на своето жилище. След поставянето на нова дограма идва решението какви щори, ще са най-подходящи за нуждите на нашето ежедневие. Тук има много субективни фактори, които съвременните производители на щори са взели предвид, разработвайки широка гама от цветове, форми, текстури и механизми.

  Щорите, които искаме са на пазара, остава само да изберете, които желаете да виждате сутрин, след като отворите очи.

  Плюсовете на щорите са безкрайни. От естетически до функционални. Именно това прави избора на щори най-чест клиентски избор. Щорите са единствения надежден вариант за справяне с шума. Ето едно от качествата, които нашите консултанти споделят с клиентите. Ако кооперацията Ви се намира на шумно място, с оживен трафик или заведение и пазар в близост, то нуждата от уединение е наложителна. Щорите са перфектният шумоизолатор. Друг техен плюс е запазването на топлината в пространството. Тук те са безценен съюзник с борбата за по-ниски сметки за електричество. Обратният вариант, през лятото е аналогичен. Тогава полагаме неимоверен труд, за да отблъснем жегата от пространството на нашия дом. Отново щорите са икономичното решение.

  shtori-2

  ВИДОВЕ ЩОРИ

  Разнообразие… Всеки клиент обича избора. Знаем това и осигуряваме на своите потребители широка гама от цветове, материи, модели. За да бъде задоволен и най-претенциозният клиентски вкус, сме се погрижили да предложим всички видове щори на Вашето внимание.

  • Вътрешни хоризонтални
  • Вътрешни вертикални
  • Външни ролетни щори
  • Ролетни гаражни врати

  Обърнете се към нашите консултанти и задайте въпросите, които Ви интересуват. Те ще бъдат на линия с компетентен отговор и съвет, който ще Ви спести много. Доверете ни се, ще се погрижим да поставим финалният щрих на вашите нови прозорци, по най-добрият начин.